وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: كيلو سمك سردين
بصله+راس توم
فلفل الوان حامى او رومى
ملح وكمون وزعتر
طماطماية وليمونة كبيرة
خل
بقدونس وكسبرة وشوية زيت
التحضير: نغسل السمك وننضفه كويس
لعمل الخلطه
بشرت بصلة ودقيت راس توم وفلفل الوان حامى او رومى
وملح وكمون وزعتر وطماطماية وليمونة كبيرة معصورة على الخلطة وشوية خل
وبقدونس وكسبرة وشوية زيت
الطبخ: نحشى السمكبالخلطه السابق تجهيزها وما تبقى منها نرشه على السمك من فوق وندخل الصنيه الفرن
وبالف هنا وشفنا ونقدمه مع رز ابيض مفلفل
المقادير: كيلو سمك سردين
بصله+راس توم
فلفل الوان حامى او رومى
ملح وكمون وزعتر
طماطماية وليمونة كبيرة
خل
بقدونس وكسبرة وشوية زيت
التحضير: نغسل السمك وننضفه كويس
لعمل الخلطه
بشرت بصلة ودقيت راس توم وفلفل الوان حامى او رومى
وملح وكمون وزعتر وطماطماية وليمونة كبيرة معصورة على الخلطة وشوية خل
وبقدونس وكسبرة وشوية زيت
الطبخ: نحشى السمكبالخلطه السابق تجهيزها وما تبقى منها نرشه على السمك من فوق وندخل الصنيه الفرن
وبالف هنا وشفنا ونقدمه مع رز ابيض مفلفل
0 التعليقات:
إرسال تعليق